Om Sportskydd.com

Med ett genuint sportintresse, men tyvärr även med tråkiga erfarenheter av skador, startade vi Sportskydd.com där du som utövare ska kunna hitta det skydd som löser ditt problem, oavsett om det gäller i förebyggande syfte eller för en redan befintlig skada.

Hos oss finns bara kända varumärken som valts ut i samarbete med specialister. Bauerfeind, McDavids, Select och Puma är några av våra varumärken.

Vi vill att du som kund ska få en enkel överblick av dina egna möjligheter att skydda dig eller ta tillvara på ditt skadeproblem. Är du osäker på vilket skydd som passar just dig? Ta en titt på skadenivåerna. De kan ge dig en fingervisning av de skydd som passar dig. Du hittar även matnyttiga råd och tips från våra specialister från Sports Medicine. I skadeskolan fyller vi på med aktuell forskning och allmän läsning som vi hoppas att du nytta av och tycker är intressant. Om du har frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss på kundservice@sportskydd.com så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig.

Våra specialister har gedigen erfarenhet från såväl amatör som proffsvärlden, nationella och internationella. Eller vad sägs om fotbollsspelare från La-liga, serie-A, Premier League?

Sportskydd Nordic AB. Ortopedisk Medicin i Nordmaling AB
Kungsvägen 45

914 36 Nordmaling

Tel. 0930-130 36

Org.nr: 556944-4663

E-post: kundservice@sportskydd.com

Vi är sportskydd.com

  • Michael

    Marknad/Sälj
  • Anders
    Sjukgymnast

  • Peter

    Sjukgymnast