Kunder säger

Jag köpte mitt knäskydd, GenuTrain, efter en längre tids skada och rehabilitering. Min sjukgymnast tipsade om GenuTrain. Fäktning innebär hög belastning på knäleder. Med knäskydd kan jag fäktas mer obehindrat och med mindre risk för att skadan slits upp igen. Skillnaden mellan att fäktas med och utan knäskydd är så pass stor att jag med största sannolikhet inte skulle kunna fäktas utan skyddet. Jag har problem på insidan vänster knä. GenuTrain ger mig ökad stabilitet och motverkar överrörlighet av knäet i sidled. Jag kan jobba mer avspänt och fokusera fullt ut på fäktningen. Touché!

Erik, 47 år, fäktare från Umeå

Skyddet fungerade alldeles utmärkt! Jag dansade åtminstone 5 timmar per dag i 9 dagar, med två vilodagar i mitten. Alltid med medvetenhet vid vridrörelser. Dansfrekvensen var extremt mycket över förväntan och jag blev bättre i knät! Prövade någon timme då och då utan knäskydd men då gav innerknät sig ganska snabbt till känna med hot om begynnande smärta. Så utan skydd hade jag inte klarat mig alls! Lätt att ta på och av! Stort tack för GenuTrain! Nu ska jag börja dansa igen hemma i Sverige!

Anette, 53 år, dansare från Uppsala

Köpte mitt knäskydd, GenuTrain P3, när jag skulle springa Berlin Maraton. Utan sportskyddet hade jag nog aldrig kunna genomföra loppet.

Grymt bra skydd vid återkommande problem med hopparknä, stabiliserar utan att hindra rörelser.

John, 28 år, löpare/cyklist/skidåkare från Stockholm

Tack för hjälpen med skyddet, AirLoc. Det hjälpte mig oerhört och gjorde att jag kunde komma tillbaka till jobbet nästan direkt.

Eva, 39 år, forskare från Umeå