Mest sålda produkter

Retur & Reklamation

Har du haft otur och har fått en reklamationsvara eller felaktig vara, ber vi dig att kontakta oss per mail kundservice@sportskydd.com

Retur görs i tre steg

1. Skriv ut retursedeln från vår hemsida. Klicka här för att ladda ner retursedeln i PDF.
2. Fyll i retursedeln, och bifoga den tillsammans med varan/varorna.
3. Lämna till ditt närmaste Posten ombud

Hos oss har du alltid 14 dagars ångerrätt. Det betyder att du har rätt att få pengarna tillbaka eller få bytt till annan vara, bara den inte är dyrare än den du returnerar. Det är gratis att byta varan eller få ny storlek om du väljer att klistra på vår medföljda returetikett på ditt paket. Önskar du pengarna tillbaka, tillkommer det returavgift på 29 kr. (Detta justeras i din återbetalning.) Vi ber dig kontakta oss om du saknar returetiketten. Obs. Returpaketet ska inlämnas till ett Posten ombud.

Det är viktigt att du använder dig av vår returetikett. Saknar du den ber vi dig att kontakta oss.

Varan har fel eller brister - reklamation

Sportskydd.com kontrollerar alla varor innan de blir skickade, skulle där iallafall uppstått ett fel vid expedition så ber vi dig kontakta oss innan du returnerar och så fort som möjligt, så att vi kan åtgärda felet. Vår mailadress är: kundservice@sportskydd.com. Returpaketet ska innehålla information om ditt namn, ordernummer och vad som är fel med varan, skrivet på vår Retursedel. Varor som returneras som reklamation blir ersatta av en ny vara eller blir reparerad. Finns ingen ersättningsvara tillgänglig kommer det betalda beloppet att återbetalas inom 7 arbetsdagar, efter vi har tagit emot och behandlat reklamationen. Vi återbetalar till samma konto som vid ordertillfället om inte annat framgår på retursedeln. Det är givetvis gratis att returnera när det är en reklamation. Vi ber dig bara använda vår förbetalda returetikett som följer med din order. Vänligen kontakta oss om du saknar den, så skickar vi en ny till dig gratis via mail. 

Sportskydd.com
Kungsvägen 45
914 32 Nordmaling
Sverige

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist. Reklamationsrätten gäller i 3 år enligt KKL (Konsumentköplagen).

Sjukgymnasten säger

Tejpskolan

Det finns två huvudfunktioner med tejp.

Man tejpar för att uppnå mekanisk stabilitet och för att erhålla bättre proprioception (ledsinne, balans etc).

Den mekaniska stabiliteten uppnås genom att försöka bromsa/hindra leden/muskeln från att komma i ytterlägen. Beroende på skadan/svagheten ser tejpningen olika ut.

Läs mer

//Peter Löfgren, Sjukgymnast, Norrskenskliniken

Doktorn säger

Besvär i muskelfästet på armbågens utsida är vanliga och kallas tennisarmbåge eller lateral epikondylit.

Här finns fästet för de underarmsmuskler som sträcker på fingrar och handled. De stabiliserar också handleden. Muskelfästet kan om det överbelastas bli irriterat. Orsaken är ofta repetitiva belastningar inom idrott, arbete eller fritid. Vanliga exempel är racketsporter, kassaarbete eller hemmasnickrande.

Läs mer

//Magnus Högström, Överläkare vid Sports Medicine i Umeå

Sociala medier

Sportskydd.com på Facebook   Instagram